top of page
lakia_logo_pykälä.png

PALVELUMME

Alla näet tarjoamiamme palveluja, josta voit lukea lisää klikkaamalla.

Mikäli alla ei näy jotakin palvelua, jota tarvitset, älä epäröi kysyä meiltä siitä lisätietoja. Meillä on aina ilmainen alkuneuvottelu, joten toivomme, että otat meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä. Kartoitamme aina ensin tilanteesi ja juristin tarpeen ennen toimeksiannosta sopimista.

Ole yhteydessä, niin keskustellaan tilanteestasi lisää.

// Marika ja Pauliina

Rikosasiat

Rikosasiat

 

Rikos voi koskettaa ketä tahansa. Avustamme sekä rikoksesta epäiltyjä että rikosten uhreja aina esitutkinnasta oikeudenkäyntiin.

Yritykset

Yritykset

 

Jokainen yritys tarvitsee toisinaan oikeudellista tukea. Esimerkiksi sopimusoikeudellinen neuvonta on yleisin yrityksille annettava juridinen palvelu.

Kiinteistöt ja asuminen

Kiinteistöt ja asuminen

 

Asumiseen liittyvä juridiikka liittyy usein erilaisiin riitatilanteisiin, mutta myös kauppakirjojen laatimiset ja yhtiöjärjestysten muutokset jne. luonnistuvat meiltä helposti.

Perhe- ja perintöoikeus

Perhe- ja perintöoikeus

 

Avioero-ositukset, perunkirjoitukset, perinnönjaot ja lasten elatukseen ja huoltajuuteen liittyvät asiat ovat tilanteita, joissa juristin apu on usein tarpeen.

Asiakirjat ja sopimukset

 

Asiakirjat ja sopimukset

 

Esimerkiksi testamentti, avioehtosopimus ja edunvalvontavaltuutus ovat elämäsi tärkeimpiä "vakuutusasiakirjoja".

Saatavien perintä

Kuluttajariita-
asiat

 

Kuluttajariitalautakunta antaa ratkaisusuosituksia kuluttajien ja yritysten välisiin riitoihin. Kuluttajariitalautakunta on tietyissä tilanteissa hyvä vaihtoehto tuomioistuinprosessille.

kädenvääntö.png

Riita-asiat

Riita-asioissa on tärkeää, että asiaa aletaan hoitamaan välittömästi oikein ja oikealla mittakaavalla.

rikki.png

Vahingonkorvaus

Jokainen aiheuttaa joskus vahingon tai joutuu vahingon kärsijäksi. Anna meidän arvioida, miten asiassa kannattaisi edetä.

OTA YHTEYTTÄ
bottom of page